Ud i det blå

Dimissionskjole

d-kjole

Tænkte at jeg lige ville vise jer et billede af min dimissionskjole, som jeg snart har købt for – ja jeg ved sørme ikke hvor mange uger det er siden.. Den er fra mærket mint&berry og jeg fandt den på Zalando’s hjemmeside.

Jeg havde egentlig ret meget stress på, da jeg skulle lede efter min dimissionskjole. Selvom dimissionsfesten lå lagt ude i fremtiden, så havde rigtig mange piger fra skolen allerede fundet deres kjole, og her sad jeg så tilbage uden kjole eller nogen form for ide om, hvilken kjole jeg ville købe og hvor jeg skulle lede efter den.

Jeg kiggede på kjoler i dagevis og besøgte massevis af forskellige hjemmesider, men den rette kjole dukkede bare ikke op. Jeg ville heller ikke købe min kjole på en af de ”normale” hjemmesider – H&M, Vero Moda, Pieces, Vila m.m, da jeg ikke ville ende op med at købe en kjole, som allerede var blevet købt af en af de andre piger fra skolen.

Men en dag fik jeg så et I FORM-blad hjem, som jeg havde bestilt, hvor der tilfældigvis var en rabatkupon med til Zalando’s hjemmeside. På daværende tidspunkt havde jeg seriøst aldrig tænkt på Zalando som en hjemmeside, hvor jeg ville shoppe tøj. Men jeg gav det et forsøg, og oplevede en hjemmeside, som jeg overhovedet ikke havde forestillet mig. De har jo simpelthen det fineste tøj!

Var så heldig, at jeg ud over at finde en masse andet lækkert tøj, endelig også fandt den kjole, som jeg ville have på til dimissionsfesten. Jeg er så forelsket i den der lidt mørkere-kongeblå-farve, og så er jeg helt vild med de snit som kjolen bæger. Kjolen er heller ikke for fin, så man kan sagtens bruge den til mere ”almindelige” anledninger.

Åhh elsker den. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ud i det blå