Tattoos

Shorts

shorts !!

Åhh ja, her sidder jeg, foran computeren og kigger på alle de drømme-køb, som alligevel ikke kan blive til noget, fordi ens mastercard er gemt af vejen og man ikke får det igen før måneden er ovre. Så lige en lille bid af Lotto, hvor de fortalte, at der er over 82 millioner kr. med i puljen til næste afsnit af Lotto på lørdag. Man burde næsten prøve at spille, nu hvor gevinsten er så stor, for ”hvis du aldrig spiller – så vinder du heller aldrig”, men det vil nu alligevel ikke hjælpe, når der ikke er nogen penge at spille for, så jeg burde bare droppe den tanke. (Men det kunne altså være ret sjovt at prøve, og ikke mindst vinde)

Nå, men jeg var lige et smut i centeret i dag, hvor jeg mødtes med Frederikke og hendes søde mor. Jeg var først i Kvickly med mine forældre og de var oppe og shoppe (snyd). Vi mødtes efter shopping og Kvickly-besøg og tog på Cafe Carmel, hvor vi fik lidt at spise.

Ellers har jeg været alene hjemme, slikket lidt sol i haven, læst gossip girl, set 90210, og fik så denne ide her til aften, at jeg ville finde alt mit sommer-tøj frem, og kigge det igennem. Jeg kom så hurtigt frem til, at jeg godt kunne pifte min sommer-garderrobe lidt op med nye lækkerier, men først og fremmest burde jeg nok anskaffe mig et par nye shorts (eller måske 5). Så jeg har surfet lidt rundt på nettet for at kigge efter de perfekte shorts.. -som alligevel ikke var der. Plejer specielt at savle over alle de skønne shorts fra Topshop, men jeg blev sgu lidt skuffet i dag.. Men jeg har i hvert fald fundet et lille udvalg her, som jeg da synes er ret fine, selvom drømme-shortsene ikke er dukket op endnu. Måske venter de indtil jeg har fået nogle penge igen? Det ville i hvert fald være ret! 😉

Shorts fra Topshop//Miss Selfridge//H&M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tattoos