Photobucket

Som bloggens navn næsten antyder, så hedder jeg Anja. Jeg er 16 år gammel og går i 9. klasse.
I skrivende stund har jeg ført blog omkring 1 1/2 år. Jeg startede på Blogspot, oprettede så en blog hos WordPress, og er nu endelig kommet til Bloggers Delight.

Jeg er en pige, som elsker at tage billeder med mit spejlrekflekskamera, høre musik – ikke mindst fyrer den af til 1D, hænge ud med mine venner og veninder, tilbringe tid sammen med min familie, holde mig i form, at rejse og selvfølgelig at blogge.

Jeg begyndte som blogger, da jeg var en af de 13 heldige, som blev udvalgt til EF & Vi Unge Journalist-Sprogrejse til London i 2011. På kurset fik vi undervisning i journalistik og interviewteknik, og skulle skrive blog indlægs til Vi Unge’s hjemmeside, og lave vores egen udgave af Vi Unge på engelsk. Ellers oplevede vi den smukke by, var inviteret til at være VIP gæster til et pressemøde med ’’tik tok’’ sangeren KE$HA, og så besøgte vi et mediebureau i London.

Sprogrejsen har hjulpet mig med at finde frem til, hvad jeg vil i min fremtid – selvfølgelig at blive journalist! Rejsen har også gjort mig mere rejselysten, så jeg drømmer om at komme på studieår eller high school efter 9. klasse.

Bloggens navn ”Anjay” stammer fra sprogrejsen til London, da en af mine sprogrejse-veninder fandt på ”Anjay” som et kælenavn til mig. Bag ”Anjay” er gemt en fantastisk oplevelse, derfor valgte jeg at døbe min blog Anjays blog.

Bloggen vil bære præg af alt det, der fylder mit liv – hverdagslivet, mode, venner, familie, musik, billeder og mad m.m.

Håber i vil følge med!