Karameller

Girly girly

kjoler 1
kjoler 2
kjoler 3
kjoler 4

Okay, jeg kan lige så godt indrømme det… – ”Jeg har fået et mega crush på kjoler”! Jeg har altid elsket at købe kjoler og gå med kjoler, men her for tiden er det godt nok gået over gevind. Jeg skriger nærmest inde i mig selv, når jeg bare ser den mindste skygge af en kjole, og det giver mig følelsen af, at jeg bare må eje alle de fine kjoler, som nu findes. Blondekjoler, peplumkjoler, enkle kjoler, lange kjoler, korte kjoler, tætsiddende kjoler – ALLE SLAGS KJOLER!

Jeg tror at mine lille forelskelse er opstået efter, at jeg længe har været på udkig efter den kjole, som jeg vil bære til dimensionsaftenen sidst i juni. Ikke nogen særlig sprællende eller vild kjole, men bare en sød og enkel kjole. Jeg fandt den endelig hos Zalando, og I skal selvfølgelig nok få et lille glimt af den. 😉

Men efter min store søgen, har jeg selvfølgelig været forbi mange forskellige slags netshops, som også har haft de fineste kjoler. Jeg har især kastet min kærlighed over kjolerne fra Forever 21. Jeg smelter jo nærmest ved synet af dem. Jeg har valgt et lille udvalg til jer her, med mine absolutte yndlingskjoler fra hjemmesiden. Kjolerne, hvor der er sat en lille sommerfugl i baggrunden er især i min top 5. Jeg synes virkelig, at alle kjolerne er SÅ fine, og jeg ærger mig sådan over, at jeg ikke havde et magisk hævekort, så jeg bare kunne købe dem alle sammen.

Hvorfor skal I være så vidunderlige??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karameller