JB concert in Parken

Fashion inspiration

Nothing Compares.
A lion doesn’t lose sleep over the opinions of sheep.
Untitled #159
Read Description ♥ Live Stream Tomorrow 4:45 EST
Death to Come.

Okay, jeg kan snart ikke finde ud af, om man skal kigge efter sommer- eller vintertøj. Hold da op hvor vejet dog skifter hele tiden. Den ene dag kan man næsten rende rundt i shorts og T-shirt, og sole sig omme i haven, mens det andre dage blæser, regner og er mega koldt, så man skal have lange bukser og trøjer på. Synes det er utroligt, at vi snart er i maj-måned, og at jeg stadig bliver nød til at gå rundt med mit vinterjakke, hvis jeg ikke vil fryse. Jamen, hvad sker der dog med det danske klima?

Men som så mange andre, så foretrækker jeg altså den varme sol, så jeg kan få lidt kulør på min nærmest lig-farvede hud, men egentlig også bare for at være fri for de tykke stiks, de store jakke, de lange bukser og de varme vanter. Kunne virkelig godt trænge til, at man bare kunne hoppe i et par shorts, en eller anden t-shirt, ligefrem et par sandaler måske, og så ellers bare cykle i skole i 20 grader. – Thumbs up!

Men her er der i hvert fald lidt inspiration til nogle sommer-outfits, som vi forhåbenligt snart kan få lov til at lufte lidt. Collagerne er lavet på hjemmesiden Polyvore, som er en rigtig sjovt og god hjemmeside til at lave sine egne tøj-collager. Jeg bruger selv hjemmesiden rigtig tit, da jeg synes det er hyggeligt at skabe sine egne collager, men også fordi man kan finde rigtig meget inspiration til sin garderobe.

xoxo – bring mig sommer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JB concert in Parken