Dagens outfit

Ud i det blå

IMG_6441
IMG_6450
IMG_6454
IMG_6458
IMG_6467
IMG_6473
IMG_6486
IMG_6492

Som skrevet i indlægget igår, så var jeg ude og gå en lang tur om eftermiddagen, da solen alligevel tittede frem, og jeg fik alt får dårlig samvittighed over at sidde indendørs. Jeg hoppede hurtigt i et par shorts, en strik, nogle sneakers og fandt så mine solbriller og mit kamera frem (se evt. indlægget fra igår). Jeg kom faktisk ud på en tur på hele 6 km, hvor jeg bare gik og nød alle naturens lyde og den smukke smukke udsigt.

Jeg er begyndt at holde rigtig meget af, at gå nogle lange ture, hvor jeg bare er mig selv og går og fundere over de mærkeligeste ting. På den måde finder jeg også tid til mig selv, og finder ro og afslapning, hvis jeg nu har haft en hård dag med alt for mange lektier, eller hvis man har været i trist humør.

Hvis man synes at det er alt for kedeligt bare at gå og lytte til naturens lyde, så kunne man eventuelt putte et par headset i ørene og lytte til ens yndlingsmusik.

Håber at I alle har det dejligt. Ellers go for a walk. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit