New in - kjole

Update

image

En lille hurtig update herfra, inden jeg smutter ud til Frederikke for at tøse-hygge. Har været til eksamen i kristendom i dag, hvilket gik forrygende selvom jeg faktisk endte med at komme for sent! Havde troet at jeg skulle møde 08:40, men det var allerede 08:20. Jeg var ca. på skolen 08:20, da jeg ville være i god tid, men pludselig er der en eller anden fornemmelse der siger mig, at jeg kommer for sent. Så jeg spurter ud til lokalerne og prøver at finde min lære, men kan ikke finde nogle. Så et smut ned på læreværelset og en tur op på kontoret, før jeg finder min lære, som er ved at ringe hjem til mine forældre for at høre hvor jeg blev af. Hold kæft man, det er typisk mig…. Men jeg endte da med at få 12, så det gik alligevel.

Ellers har jeg tilbragt det meste af dagen i solen, og læst op til engelsk-eksamen, som er på mandag. God, jeg er allerede træt af eksamener..

Nå, må smutte. God weekend til alle 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in - kjole