Vichy - self tanner

Snik snak: om detaljer og skole

IMG_6030
IMG_6041
IMG_6020
IMG_6029

Her et lille indlæg med dagens detaljer fra igår, da jeg ikke kunne blogge på grund af nogle problemer med Bloggers Delight. Noget med nogle hackere. – Ikke godt!

Jeg havde mine nye solbriller på, som er købt hos H&M til kun 50 kr, min elskede T-shirt fra Zara, min ring fra H&M, gul neglelak for L’oreal og mine hvide sneakers fra Nike.

Det er en meget specielt uge for mig i denne uge, da jeg på torsdag har sidste skoledag, og min læseferie begynder. Jeg skal op i fem mundtlige eksamener, så jeg føler, at jeg har frygteligt travlt, da den første allerede ligger på næste tirsdag. Alting er så forvirrende lige for øjeblikket. En masse nye spændende og udfordrende ting ligger for døren, mens det sammentidlig også er en vild sørgelig periode, da der skal siges farvel til alle de rare mennesker, som man har kendt de sidste 10 år. Jeg har min allersidste ”rigtige” skoledag i folkeskolen imorgen, så den skal bare nydes!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vichy - self tanner