Looking back - Bornholm

School ♥

IMG_5869
IMG_5870
IMG_5871
IMG_5874
IMG_5875
IMG_5878
IMG_5879
IMG_5880

(Hvis nogle af mine lærere læser med her, så stop og forsvind) HAHA:-)

Sidste skoledag nærmer sig, og i den anledning, er min klasse og min parallelklasse i fuld gang med at planlægge, hvad der skal ske af arrangementer til den allersidste dag. Som altid – eller det sker hvert fald altid på vores skole, så plejer vi at spise morgenmad sammen, og så skal vi hente vores lærere i en eller anden vogn, som vi dekorerer. Derefter kommer vi op på skolen, hvor vi skal kaste med karameller rundt til de yngre klasser. Så skal vi ud i skolegården, hvor vi skal opføre vores eget lille show, som vi selv har fundet på. Det handler gerne op, at vi skal lave noget sjov og ballade med vores lærere, så vi kan gøre lidt grin af dem. Vi har planlagt noget ”scenen er din” og noget ”dancebattle” mellem elever og lærere.

På vores skole plejer vi også altid at give vores lærere en lille gave, som i år vil blive en t-shirt med et billede af os, og hvor der vil stå ”årgang 03-13”. Jeg synes, at det er en mega god idé, som vi har fundet på. Især fordi det er lidt specielt, og så vidt jeg kan huske, mener jeg, at jeg ikke har set andre 9.klassere fra vores skole, som har lavet sådan en t-shirt. Vi fik taget billeder i onsdags, og det var rigtig hyggeligt. Snit, hvor ser vi dumme ud på alle billederne. Men det er da kun sjovt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Looking back - Bornholm