Watch series

Rhodos

Photobucket
Photobucket
D. 30/06/13 tager jeg for tredje gang afsted mod syden til den fantastiske græske ø Rhodos. I kan måske huske, at jeg i september var én uge afsted sammen med min mor. På det tidspunkt havde jeg ingen anelse om, at jeg ville komme til at sidde i den lækre restaurent og spise kæmpe buffet, bade i den store pool og blive underholdt hver aften i Amphi teateret igen. Vi har akkuret lige bestilt ferien. Min far skal også med denne gang, så jeg glæder mig rigtig meget til at vise ham det hele. Min mor og jeg skal være der i 14 dage, og min far skal være der den første uge, så det bliver både en dejlig familietur og en tøsetur ligesom i septembers. Jeg glæder mig mega meget, da hotellet er så fantastisk og da jeg aldrig har været på charterferie i mere end 7 dage.

Nå, har fået besøg af min søde veninde Cecilie, så bliver nød til at smutte. Vi skal holde girl night og se håndbold. Yay Danmark!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Watch series