busy busy....

Rhodos – last days

De sidste dage på Rhodos var ikke særlig anderledes end alle de andre. Afslapning, sol, strand, pool, mad, is og glade mennesker, er ordene som bedst vil beskrive vores ferie. Det var sådan vi tilbragte alle vores dage på øen, men dog uden at det blev for kedeligt. Ferien på Rhodos var en meget anderledes ferie, end de ferier min familie altid planlægger. Vi plejer altid at leje en bil, så vi kan komme ud og se en masse seværdigheder og gå på opdagelse i det land, eller den ø, som vi har valgt at besøge. Vi farer altid af sted fra tidlig formiddag, og kommer hjem sen eftermiddag eller aften. Det har derfor været meget specielt, at prøve en ferie, som nærmest kun stod på afslapning. Men hvor jeg nød det rigtig meget, og var lykkelig over, at det kun var en afslapningsferie. Det har man virkelig brug for nogle gange!

Som jeg vidst også har nævnt i et af de andre Rhodos indlægs, så var det jo første gang, at min mor og jeg prøvede et All Inclusive hotel. Min mor og jeg var begge enige om, at det klart var en succes, og at Rhodos Village Beach Mitsis, er et hotel som er værd at booke, hvis man ønsker ferie på Rhodos. Det er hvert fald ikke sidste gang, at vi har besøgt hotellet. Vi planlægger nemlig allerede ferie til Rhodos igen til sommer. Can’t wait!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

busy busy....