Militær grøn skjorte

Rhodos

Onsdag:
Min mor og jeg tog os en rask morgentur rundt i lokalområdet. Vi gik langs kysten og fortsatte op til nogle hoteller og butikker. Om eftermiddagen solede vi os på stranden, badede i det blå hav, og så spillede jeg ”friendball” (pitang, bare i hold) og vollyball med nogle andre strandgæster.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Torsdag:
Under vores lille morgentur om onsdagen, havde min mor og jeg set dette fine lille tog, som kørte rundt som sightseeing. Det ville vi selvfølgelig prøve, så vi gik på jagt efter det torsdag eftermiddag. Vi fandt stoppestedet ved supermarkederne, og satte os til at vente på ”the little train” – som det bliver kaldt. Vi stod på toget (selvfølgelig ved perronen, hvor Danmarks flaget hang) og brugte de næste 3 kvarter på, at opleve lokalområdet. 12 km lang var ruten. En tur vi forlængst ville have opgivet, hvis den stod på gåben. Det var en super hyggelig tur med smuk natur og lyd af græsk musik fra højtalerne.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Fortsættes…

1

  • I am looking to find information sites which happen to have really special great tips on what’s however and also what are the most effective shelves can be..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Militær grøn skjorte