I kufferten

Nice view

IMG_6889
IMG_6890
IMG_6891
IMG_6892¨

Så kan jeg endelig få nogenlunde net til at blogge. Ved ikke hvor mange gange jeg har besøgt receptionen for at få net, så jeg kunne smide et indlæg op på bloggen, men det var virkelig bare været noget lort for at sige det lige ud. Men nu forsøger vi lige igen..

Jeg tænkte at jeg lige ville vise jer den smukke udsigt, som min mor og jeg vågner op til hver morgen. Vi kan se direkte ud til havet og så kan vi både se en af hotellets mange svømmingpool’s og store dele af hotellet, så der er bestemt ikke noget af klage over. Hotelværelset er super lækkert og stort, og vi bor i det hele taget super dejligt, men det er bare vildt mærkeligt, at vi bor i den helt modsatte ende, end da vi var her sidst i efteråret. Det er pludselig blevet noget helt andet, men det er jo også meget rart med noget forandring. Ellers møder vi rigtig mange ansatte, som også var her på hotellet sidste gang vi besøgte det, så det er rigtig sjovt at se dem alle igen.

Indtil videre har min mor og jeg mest ligget og daset ved stranden. Det bliver mest bare en ”afslapnings-uge” for os i denne uge, og så når min far kommer og besøger os på søndag og hele ugen frem, så lejer vi bl.a. en bil, så vi kan køre rundt på øen.

Jeg håber at I alle har det dejligt, og at vejret ikke er alt for dårligt i Danmark.. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I kufferten