I kufferten

Fotografi den 29-06-13 kl. 13.02
sommer§§

Det er blevet store-pakke-dag hjemme hos mig i dag, og rundt i hele lejligheden flyder der med ting og sager, som skal proppes ned i kufferterne. I morgen tidlig er det nemlig blevet tid til at rejse til Rhodos, ned mod sydens sol, hvor jeg skal være de næste 14 dage. Glæder mig helt vildt, da der virkelig ikke er noget over den danske sommer for tiden. Regn regn og atter regn, come on, vi har sommerferie! Men sådan er det jo snart alt tid med det danske vejr. Slet ikke til at regne med…

Vejrudsigten for den græske ø ser til gengæld meget bedre ud med over 30 grader de næste 14 dage, så jeg tror bestemt ikke, at der bliver noget at klage over. Jeg håber bare at det bliver en rigtig dejlig tur med masser af lækker mad, sol, strand og fantastiske oplevelser.

Jeg vil selvfølgelig sørger for at blogge så meget som overhovedet muligt, da der er gratis internet i receptionen. Men jeg vil ikke love, at det bliver til den helt store blogging fra mig de næste 14 dage. Men nu må vi se!

Jeg har lavet en lille collage med inspiration til jer andre, som måske også skal ud at rejse her til sommer. Jeg har prøvet at give lidt eksempler på, hvad jeg synes er allervigtigst at have med på en charterrejse. Håber at det kan hjælpe lidt. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *