London calling

Birthday wishes

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Pyha, som tiden dog går.. Har lige opdaget, at det er hele 8 dage siden, at jeg sidst postede et indlæg. (!!!) Jeg har haft rigtig travlt med lektier den sidste måneds tid, derfor er det desværre ikke blevet tid på så meget blogging. Men i dag har jeg endelig haft tid til at poste et indlæg, så det er virkelig dejligt. Hader når bloggen ikke bliver opdateret over en længere periode..

Om præcis 14 dage er det min 16 års fødselsdag, så jeg tænkte at jeg lige ville poste nogle birthday wishes. Som I kan se, så ønsker jeg mig primært ting fra H&M og Matas. Lidt tøj og nogle lækre produkter, så er jeg tilfreds. 🙂 Jeg bliver fejret sammen med min fætter i næste weekend, nede hos min mormor og morfar. Min fætter har fødselsdag 2 dage før mig, så vi kan jo lige så godt blive fejret sammen, og få samlet hele familien. Weekenden efter holder jeg en lille-fødselsdags-hygge-aften for nogle søde veninder. Det bliver det noget aftensmad, tøse fnidder, film, og hygge.

Weekenden står i julenstegn. Kasserne med julepynten skal findes frem, også skal der ellers sættes noget juliemusik på og pyntes op. Jeg glæder mig virkelig meget til december, det jo den hyggeligeste måned! Risengrød, nisser, kalenderlys, julekalender, nissehuer, julemusik, pebbernødder, brunkager, and, juletræer og alt hvad der nu hører julen til. Glæder mig, glæder mig, glæder mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London calling