Right now..

image

Det er fredag, og det er weekend. Er taget ned på gården hos min mormor og morfar for at slappe af og bare være mig selv. Tog afsted efter fysik/kemi eksamen, som ikke var den store succes. Men så længe at jeg ikke skal være fysiker, så går det nok. Det var egentlig meget hyggeligt, men nu er det overstået og sådan er det. Min sidste eksamen er på tirsdag, hvor danskeksamen kalder. Glæder mig virkelig meget til at det hele er overstået, og til at jeg bare kan pakke alle mine skole bøger væk og fejre at jeg bare kan holde fri og ikke bekymre mig om skole og lektier i et godt stykke tid.

Har nogle rigtig lækre planer for sommeren, så jeg glæder mig til at tage huld på den. Fester, sommerhus med veninderne, Rhodos i fjorten dage, familie, venner, stranden, på opdagelse i København og meget meget mere. <3

Har lige fået et rigtig mormor-måltid med frikadeller, kartofler og brunsovs, og sidder nu i stuen og slår mave. Når mormor er færdig i køkkenet, smutter vi lige op og kigger i det hus, som min mormor og morfar skal flytte op i, i løbet af efteråret. Ikke engang 100 m ligger det fra gården, HAHAHA 🙂

Imorgen kommer min morbror og hans kone, og så skal vi i gang med at smide en masse gamle ting ud, som står oppe på loftet. Og ellers skal jeg bare hygge mig – og ja læse op til danskeksamen….

God weekend til alle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg