Sidste skoledag

New in – shorts

IMG_6388
IMG_6389
IMG_6391

Tre nye vidundere er nu kommet til min ellers store samling af shorts. Jeg elsker shorts, og jeg tror at det for mig er den bedste sommer accessories man kan få. Jeg har rigtig mange forskellige shorts i min samling, som korte shorts, lange shorts, shorts med høj talje, shorts med lav talje, stof-shorts og denim shorts. Men det er mest de mere klassiske shorts jeg ejer, som sorte, grå eller demin-farvede shorts, derfor besluttede jeg mig for, at prøve at gå lidt andre veje denne gang, hvor jeg skulle ud købe shorts. Så mine køb faldt på et par hvide og himmelblå shorts fra Ellos og et par dip ‘n’ dye shorts fra Vero Moda. Jeg valgte de hvide shorts, da de vil passe perfekt til et par lækre sommerkulørte ben og så kunne det være rigtig fint med en pangfarvet t-shirt til. De himmelblå shorts er for at få lidt mere farve ind i garderoben. Jeg er stor fan af hvide t-shirts med print, så jeg synes, at de ville passe godt til de himmelblå shorts. Shortsene fra Vero Moda er mit første par dip ‘n’ dye shorts, og jeg synes at de er SÅ fine. De er lidt sværere at style, da de er to-farvet, men jeg tror også, at det bliver noget med en hvid t-shirts med print.

Åhh, glæder mig så meget til at få luftet dem. 🙂

Et lille tip herfra – køb dine shorts et nr. større end hvad du plejer, for det får dine ben til at se endnu smallere ud!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sidste skoledag