Hello May # Thoughts about school

Bomber jacket

IMG_5857
IMG_5862
IMG_5863
IMG_5855

Luftede for første gang min nye bomber jakke i dag, som jeg købte på Bubbleroom for ca. 14 dage side. Jeg faldt pladask for den, da jeg så den på Tina Marias blog, hvor hun dog bare havde købt den i en beige-farve. Jeg synes den var virkelig flot, men jeg blev enig med mig selv i, at den nok ville være bedst til mig, hvis den var sort, så jeg gik hurtigt i krig med at lede efter den på forskellige webshops, for at se, om jeg kunne finde den i sort. Jeg fandt den så på Bubbleroom, hvor den var sat på udsalg til 399 kr, og inden længe var den købt, og jeg var meget tilfreds med, at jeg endelig havde fundet min sommerjakke.

Hvis andre er interesseret i jakken, kan den stadig købes på Bubbleroom, dog kun i en størrelse XS og L, men ellers vil jeg tro, at man måske kan få den hos Vila, da jakken er fra mærket Vila, eller måske Bahne, da de sælger tøj fra Vila-mærket. Jakken er i hvert fald rigtig lækker, og så kan man da ikke andet end at forelske sig i den fine blomstrede mønster, som er syet ind i jakken. Jeg synes i hvert fald, at den er rigtig sød og fin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello May # Thoughts about school