X-mas evening

Julegaver

Photobucket
Photobucket

Sidder nu på mit værelse og høre lidt musik, imens jeg skriver dette lille indlæg. Jeg har været på shopping og cafe med min veninde Louise i dag, så nu trænger jeg bare til lidt afslapning. Centeret var selvfølgelig fuldt med mennesker, da det er ferie og udsalget er godt i gang. Om lidt skal jeg hygge med mine forældre. Vi skal se Dirch og spise lidt lækkert, men inden skal jeg selvfølgelig lige fortælle om de fine ting, som jeg fik i julegave.

Sengetøj fra jysk, som matcher min væg//En tur i biografen for 2 personer//Matas curl cream og plejende dagcreme og dream smooth primer fra Mybelline//Sweatshirt fra Vila//Designer glattejern//One Direction – Take me home//Den digitale foto håndbog, så jeg kan blive endnu bedre til at fotografere//Pyntepuder//Christina Aguilera parfume//Øreringe fra Pieces//Sutsko fra H&M//Et billede af min søde fætter og lidt guf//En håndfuld penge//Gavekort til min frisør – Hos Peter//Puder, EOS læbepomade og en gul og orange negllak fra L’Oreal.

Har I fået nogle spændende gaver til jul? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

X-mas evening