All the colours

My baby

Photobucket

Efter jeg kom hjem fra Roskilde i sidste uge, fortalte min far mig, at han havde bestilt en sounddock til mig. Jeg blev overlykkelig, da jeg virkelig har ønsket mig en rigtig længe! Jeg forestillede mig, at det var en normal lille musikafspiller, som man satte sin ipod eller iphone ned i, men jeg tog grueligt fejl… Min far havde simpelthen bestilt en kæmpe sounddock til mig! Det er den nyde Air Speaker fra Logitech, som lige er udkommet på markedet. Afspilleren er så smart, at man selvfølgelig stadig kan sætte sin ipod eller iphone i den, men du kan også vælge at sætte din ipad i den. På den måde kan du bare søge på en sang på Youtube, også bliver sangen spillet. Man kan også vælge en sang man enten vil høre fra Spotify eller Youtube, imens man sidder ved computeren, også kan man lytte til sangen via trådløst overførelse. Altså her sætter du ikke din ipod, iphone eller ipad i afspilleren, du vælger en sang fra din computer. Super smart!
Jeg er så glad for afspilleren og nyder at jeg ikke skal downloade en helt masse, for at høre den sang jeg vil lytte til. Docken spiller fantastisk lyd og kan spille ekstremt højt!
Du kan købe afspilleren hos bl.a. Elgiganten til 2489 kr. lige nu. 🙂 Psst – den er det værd!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All the colours