Rhodos - last days

Praktikuge

Photobucket
Sikke en uge jeg har haft! En hård, men utrolig sjov og spændende uge. Det var nemlig blevet ugen hvor jeg skulle i erhvervspraktik. Efter bunkevis af ansøgninger, fik jeg endelig anskaffet mig en plads på den lokale avis. Formålet var, at jeg selvfølgelig skulle opleve en almindelig hverdag på redaktionen og skrive mine egne artikler. Jeg skulle selv komme på ideer til artiklerne, også skulle jeg selv tage udfordringen op som journalist ved selv at interviewe, researche og fotografere. Det var lidt grænseoverskridende, men super sjovt og lærerigt! Jeg endte op med at skrive en artikel om det kvarter jeg bor i og om blogging. Både for at skrive om noget om ungdom og hvad der interessere mig, og for at få en ny viden om hvad andres holdninger til ting er. Det havde også været planen, at jeg skulle anmelde et komedi show, men da der ikke var særlig mange tilskuere der dukkede op, blev showet desværre aflyst.. Jeg er selv meget tilfreds med det resultat jeg kom frem med. Jeg fik da også at vide af journalisterne, at jeg er rigtig dygtig og har talent for at skrive, så det har virkelig givet mig et ekstra boost. Det er virkelig dette jeg vil!
På onsdag kommer avisen med mine artikler, så det glæder jeg mig utroligt meget til at se. Yay!

I weekenden har jeg slappet af, også jeg jeg sovet hjemme hos Julie fra parallelklassen, sammen med Mariah og Frederikke. Julies forældre var i København, så vi havde hele huset for os selv. Vi spiste lækker lasagne til aftensmad, så film og guffede slik og frugt, gik aftenture med hendes hund, tøse snakkede og chillede. I morges – eller rettere sagt til middag, lavede vi lækre pandekager til morgenmad. Mums! Super hyggelig sleepover med tøserne!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rhodos - last days