Update

Sidste skoledag #3

IMG_6145
IMG_6146
IMG_6147
IMG_6148
IMG_6149
IMG_6153
IMG_6155
IMG_6159
IMG_6166
IMG_6188
IMG_6190
IMG_6197
IMG_6323

Karamel kastning & show:

Ja, så nåede vi endelig op på skolen, hvor der skulle kastes med karameller. Da vi havde sat lærerne af vognene, begyndte alle os 9.klassere at storme skolens gange, og kaste karameller fra højre til venstre. De mindre børn var selvfølgelig ellevilde og kastede sig nærmest over karamellerne. Nærmest skræmmende, at man kan gå så amok over karameller, men sådan var vi vel også i den alder? Vi tog turen rundt på hele skolen, hvor vi fik kastet en masse karameller i klasselokalerne, kontoret og læreværelset. Bagefter skulle vi ud i skolegården, da det er en tradition, at 9.klasserne altid holder en lille show for resten af skolens elever og lærere. Vi havde planlagt at lave noget dance battle mod lærerne, forvandle lærerne om til et rockband – hvor de så skulle fyre den max af til rockmusik og så uddelte vi nogle priser. I har måske set den lille video jeg lavede fra dagen? Hvis ikke – så kig her !
Det var helt vildt sjovt og vi havde alle en fest. Men det var nu mærkeligt, at det nu var os, som var skolens midtpunkt, og vi ikke ”bare” var dem, som stod ude i siden og kiggede på..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update