Chilling tonight in VM

Vero Moda Messe

Torsdag aften besøgte jeg den lokale Vero Moda butik, da der var arrangeret noget messe med rabatter, stylings-tips og gudiebags. Jeg hyggede mig sammen med Cathrine og Cammilla, og vi fik prøvet lidt lækkert og blev stylet af den kønne blogger Tina Maria.

Fordi der var så mange inde i butikken, (som i forvejen ikke er en særlig stor butik!), synes jeg faktisk, at det var lidt grænseoverskridende, at skulle vise mig for Tina Maria, da jeg havde fået det tøj på, som vi havde fundet frem sammen. Jeg havde set, hvordan folk mildest talt gloede, når nogle andre piger før mig skulle vise sig foran Tina Maria. Så da jeg stod i omklædningsrummet og skulle prøve det tøj, som vi havde fundet frem, bad jeg til, at det bare ville se nogenlunde godt ud.. Det gjorde det heldigvis, og jeg endte da også med at købe sættet. Hahaha, hvor ville det dog ha’ været pinligt, hvis man havde lignet noget der var løgn!

Sættet bestod af denne fine sorte sommertop til 160 kr, og disse lækreste denim jeggins til 260 kr, som Tina Maria ovenikøbet også selv havde på. Tror virkelig aldrig, at jeg har haft så behagelige bukser!

IMG_5470
IMG_5472
IMG_5476

Da vi var færdige fik vi vores godiebags, som jeg faktisk havde set helt vildt meget frem til. Men selvfølgelig blev jeg lidt skuffet.. Havde også bare gået og forestillet mig de vildeste ting, så det var nok forkert af mig. Men der var da også nogle små fine ting, som jeg sagtens kan bruge. Er specielt glad for de fine-små-sølv-øreringe.

IMG_5501
IMG_5477
IMG_5479
IMG_5488IMG_5489
IMG_5490
IMG_5491

2

  • Hello there, You have done a fantastic job. I’ll definitely digg it and personally suggest to my friends. I’m sure they will be benefited from this web site.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chilling tonight in VM