Hygge

Finished and satisfied

 photo IMG_5167_zpsddec274c.jpg
 photo IMG_5175_zpsf2b3b347.jpg
 photo IMG_5177_zpsda5288ba.jpg

En lang uges hårdt arbejde er nu fuldført og der venter kun få dage forude, til at den rare og afslappende vinterferie står for døren. Som jeg fortalte igår, skulle min gruppe i dag fremvise vores færdige projekt, som handlede om selvmord. Jeg tror faktisk, at mange af de andre elever blev ret overraskede over, at vi havde valgt sådan et mørkt og dystert emne. Vi fandt dog også først ud af, hvor barsk emnet egentlig er, da vi kom dybere ned i emnet selvmord. I starten var jeg egentlig ikke specielt glad for, at vi havde valgt emnet selvmord til vores projektfremlæggelse, men emnet blev egentlig også kun valgt på det grundlag, at vi havde fået udleveret en lang liste med emner, som ikke fangede vores store interesse. Men som dagene gik, og fik vi afklaret vores spørgsmål, begyndte jeg at åbne øjnene op for emnet, og jeg fandt ud af, at det er sådan et følsomt og sårbart emne, og pludselig blev det vildt spændende for mig. Jeg tror også, at de andre to gruppemedlemmer, Cecilie og Frederikke, fik den samme øjenåbner og interesse som mig, da vi fik uddybet vores emne noget mere. Emnet selvmord var pludselig blevet interessant.

Jeg synes, at vi alle 3 har fået lavet noget rigtig godt materiale, som vi kan være stolte af og tilfredse med. Selvom man måske godt kunne se på nogle af de andre elever, at det blev lidt stift og langtrukken, har vi fået en større viden om et emne, som jeg faktisk synes at alle burde fordybe sig mere i og kende mere til. Ligesom det gjorde med os, så tror jeg at rigtig mange vil blive overraskede over, hvor mange der egentlig begår selvmord i Danmark, hvem der begår selvmord, hvorfor begår folk selvmord, hvornår begår flest selvmord, hvordan kan man forebygge selvmord og hvilken selvmordsmetoder anvender de fleste, m.m.

xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hygge