Clara

Clara’s house

IMG_5294

IMG_5296

IMG_5298

IMG_5299

IMG_5302

IMG_5303

IMG_5305

Har tilbragt 3 super hyggelige dage hos Clara i København. Vi fik snakket en masse, danset igennem til høj musik, lavet videoer, taget billeder, spist lækker mad og jeg fik oplevet nye sider af København.

Da jeg har fået taget så mange billeder under mit ophold hos søde Clara, har jeg valgt at dele begivenhederne op i nogle små bidder af indlægs. Her i første del har jeg valgt at give jer et lille indblik i Clara’s hjem, fordi jeg virkelig synes at det er så cool og stilrent, mens det samtidig også er super hyggeligt. Elsker detaljerne med bøger og glas på væggen, det fine spisebord, og så at det er et køkken alrum. Så lækkert.

Billeder blev taget onsdag morgen (middag faktisk – vi sov vidst lidt for længe..), hvor vi var i gang med at lave morgenmad, imens vi dansede rundt til One Direction, Justin Bieber og sangene fra Pitch Perfect. Vi havde set filmen Pitch Perfect aftenen før, så vi var helt oppe og køre over sangene. Clara’s far og pap-mor var på arbejde, så vi havde hele huset for os selv, og det var så hyggeligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clara