Fødselsdag

IMG_7213
IMG_7217
IMG_7221
IMG_7225
IMG_7229
IMG_7233
IMG_7235
IMG_7237
IMG_7245

Tiden flyver og flyver, og jeg når aldrig at blogge og alle de fantastiske ting, som jeg oplever i denne skønne ferie. Jeg troede ellers, at bloggen skulle bombarderes med indlægs, nu hvor sommerferien kaldte, og der nu kunne blive tid til at få skrevet en masse sommer-indlægs. Men tiden går jo næsten hurtigere, end hvis det bare var en almindelig skoledag fyldt med stress, jag og kedelige lektier..

Men nu hvor jeg endelig har fundet lidt tid, så skal I da ikke slippe for dette lille fødselsdags-indlæg. Jeg var nemlig til en rigtig hyggelig familiefødselsdag hjemme hos min mors fætter -Christian og hans kæreste – Merethe, for lidt tid siden. Vejret var helt fantastisk, så vi sad udendørs i deres fine pavillon, som Christian selv har bygget. Vi fik super lækker mad, og vi gik bestemt ikke sultne hjem, da der både var lasagne og grillmad, og så fik vi de lækreste islagkager til dessert. Jeg hyggede mig rigtig meget og nød min families selskab.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *